Transparent Texture
the-well-horizontal-logo.png

presents:

Logo_Trans_BG_Renovated.png

2021 RENOVATED "REPLAY"
MARCH 19, 2022

Did you miss the chance to host this in 2021? You weren't alone! Due to repeated demand, in:ciite Events is proud to offer the "Renovated REPLAY"! Don't miss the chance to host this incredible event for your women. 

 

Renovated is a unique marriage conference for women only! A women’s conference focused on a wife’s role in marriage benefiting both the married woman and single woman who is engaged or marriage minded. Blending powerful teaching sessions with small group prayer and discussion, Renovated is unlike any marriage conference you've attended or hosted. Get more information today to host this conference at your church or for your small group. Pre-Recorded trainings are available for viewing.

SIMULCAST

Only internet and a display needed to host this event.

TEACHING

Four Main Sessions of intensive learning

Small Group

Breakout sessions for learning, discussion, & prayer

TRAINING

3 Conference call trainings and Q&A Trainings prior to your event.

WHAT WOMEN SAY

Learning what it means to be my husband’s helpmate replaced the resentment I often felt toward him with a much more positive attitude! I discovered that when I actually help my husband in the areas he’s communicated he needs help, I honor God’s design for marriage. I have found true joy in supporting my husband because I know I’m serving God by willingly participating in His plan instead of bitterly resisting it!             

 

– Christy  

—  Name, Title

Transparent Texture

GET MORE INFORMATION

 

WATCH

LISTEN TO TESTIMONIES FROM WOMEN'S MARRIAGES HAVE BEEN IMPACTED

Listen

GET TO KNOW "THE WELL" FOUNDER SUSIE WALTHER

Transparent Texture

aboutTHESPEAKER

SusieW_edited.jpg

Susie Walther is the founder of The Well Training Ministry, which incorporated in 2008, but has been around since 2004. She is prior military and committed her life to Christ through the influence of her Army roommate. Susie received much of her early training through The Navigators and served as associate staff for 10 years at Ft. Campbell, KY. Her ministry spans 30 years and counting leading Bible studies, teaching and equipping, mentoring, speaking at conferences and spiritually coaching other Christian women’s work. 

Thousands of women have come through the doors of The Well ministry with hundreds of women attending trainings that enable them to do their own work of ministry in their own spheres of influence more effectively. 

The Well is an inter-denominational, inter-generational, inter-racial women’s training and discipleship ministry. Women from all walks of life serve on teams and in leadership who feel called to helping women understand what it means to be a disciple of Christ who can meaningfully contribute to making disciples, equipping them to advance the Kingdom of God through their own design and gifting. 

Susie is married to Bob Walther, and together they have two adult daughters. She and Bob currently reside in Tampa, FL.

 

SESSIONINFO

* This event is now, On-Demand. An "On-Demand" event enables the host to choose when/ how the event will be scheduled. It is possible to host then entire event on one day or event over the course of multiple days. We recommend staying with the offered structure with regard to small group time and discussion regardless of how you chose to show the event.

"ONE DAY" EVENT SCHEDULE

8:00AM-4:00PM CST*

8:00AM – SESSION 1: (60 Min)

  • Welcome

  • Renovated: Identify the Why 

9:05AM - Break ( 10 min -suggested)

9:15AM – SESSION 2: (75 min) 

  • The Helpmate: Our Purpose in Marriage

  • Testimony 

10:30AM – Breakout Groups - (15 Min)

10:45AM – Break (15 min - suggested)

11:00 AM – SESSION 3: (75 min)

  • Worship/ Prayer 

  • Submission: Our Power in Marriage 

11:30 AM – Break (15 min - suggested)

11:45 AM  - Breakout Groups (45 min)

12:30 PM – LUNCH BREAK (75 min)

1:45 PM - SESSION 4 - Sex: Our Protection in Marriage (60 min)

2:45 PM –  Breakout Groups/Guided Prayer (45 min)

3:30 PM –  Break (10 min - suggested)

3:40 PM -  SESSION: Worship/ Prayer  (20 min)

4:00 PM –  End